4 Redenen voor het inlenen van een AOW-uitzendkracht

Een oudere werknemer als uitzendkracht? Daar wordt vaak niet aan gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen. Maar wie de stap neemt, ervaart al snel de voordelen.

Voordeliger

Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een AOW-uitzendkracht voordeliger dan een reguliere werknemer.

Flexibel inzetbaar

De meeste gepensioneerden zijn op de meest uiteenlopende tijden beschikbaar en flexibel inzetbaar. Ze willen niet fulltime werken, maar zijn wel op elk moment beschikbaar.

Ruime ervaring en goede arbeidsmentaliteit

Veel ouderen hebben helemaal geen zin om achter de geraniums te zitten. Ze zijn actief, vol levenslust en dragen graag hun steentje bij aan de maatschappij. Daarbij delen ze graag hun ervaring. Ze hoeven niet te werken, maar willen graag. Bovendien is bewezen dat een mix van jong en oud op de werkvloer leidt tot een betere motivatie en minder ziekteverzuim.

Voordelig een ervaren kracht nodig? Vind ze hier

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Meest recente berichten

Nieuws

Onze werkwijze – van aanvraag tot contract

1. Selectie Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zoeken wij in ons bestand naar een passende kandidaat. Vervolgens stellen we de meest geschikte kandidaat aan u voor via een korte omschrijving. 2. Persoonlijk gesprek Wij bieden u de mogelijkheid om in een persoonlijk gesprek kennis te maken met de kandidaat. 3. Administratieve afhandeling Na uw

Nieuws

4 Redenen voor het inlenen van een AOW-uitzendkracht

Een oudere werknemer als uitzendkracht? Daar wordt vaak niet aan gedacht. Het is voor menig ondernemer even omschakelen. Maar wie de stap neemt, ervaart al snel de voordelen. Voordeliger Door het wegvallen van een aantal sociale premies voor een AOW-gerechtigde werknemer en in het bijzonder het wegvallen van de pensioenpremie, is het inhuren van een AOW-uitzendkracht

Meld u aan en kom in contact.

Zin om aan de slag te gaan? Wij helpen u verder.

Scroll naar top